Verhoogde productiviteit, veiligheid en kosten besparen dankzij LUX verlichting

Wist u dat mensen beter presteren onder het juiste licht ?
LUX pakt uw productiviteit aan!

LUX heeft een unieke lijn van led verlichting op de markt die geproduceerd werd in functie van de noden van industrie. Dankzij een eenmalige investering kunt u de productiviteit en veiligheid van uw medewerkers spectaculair verhogen. In de meeste gevallen gaat dit gepaard met een grote kostenbesparing.

De voordelen van LUX verlichting

 

Uit eigen ervaring weten we dat productiviteit, continuïteit en veiligheid prioritair zijn in een productieomgeving. Dankzij 1 aanspreekpunt, een vooraf afgestemde planning en korte communicatielijnen zijn we met LUX een bewezen partner voor de industrie. Op vraag van onze klanten hebben wij ook een onderhoudsprogramma opgesteld waarmee we u kunnen ontzorgen van A tot Z.

Sterke besparing

U doet een eenmalige investering maar u kunt genieten van een levenslang terugverdieneffect. Concreet geniet u van een besparing van 50 tot 70% in vergelijking met klassieke verlichting.

Productiviteitsverhoging

De juiste lichtsterkte en -kleur voor een bevorderlijk effect op de productiviteit van uw medewerkers. In industriële hallen optimaliseert LUX verlichting de werkomstandigheden.

Aangepast advies

De LUX experts voeren een grondige analyse uit van uw huidige verlichting en maken een lichtplan op in functie van uw noden.

Vraag gratis een offerte aan!

Hebt u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!